2019 ÄR SNART SLUT

Kan ni själva förstå att vi snart ska avsluta åren och välkomna ett nytt? Inte jag! Förstå inte hur snabbt tiden kan gå. Dessa dagar och månader. Galet. Att detta året som jag blev mamma. Att jag blev mamma för nästan 10 månader sedan. Vad ha vi gjort dem dagarna och månader?! Redan ett år sedan som Aleo rörde runt i min mage. Det känns verkligen som det var igår jag välkomnade 2019 och såg fram emot att få våran son. Och nu är han här och 2020 ska vi se fram emot att han ska bli ETT år. Alltså wow. Men så mycket vi ha att se fram emot åren 2020.
2019 har bjudit på en fantastiskt år med massa saker men det bästa som ha hänt är att vi blev föräldrar till vår världens bästa pojke. Att vi blev en egen familj. Att jag fick bli mamma. Att få se honom växa varje dag under åren var fantastiskt och än är det inte slut. Det kommer varar i hela livet ut. 
Det är tydligt med sagt om vad jag tyckte om åren 2019. Absolut det bästa året i livet men varje nytt år kommer vara bättre för varje år. Vi ha ju ett liv som vi ha skapat tillsammans som finns med oss som vi ska se växa upp. 
Nu blickar vi framåt för 2020! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0