DET ÄR EN....

Denna graviditeten ska vi veta kön. Jag har lovat Patan att han skulle få bestämma denna gång. När jag var gravid med Aleo så ville jag ha överraskning till BF och egentligen ville inte Patan det men han gick med på det ändå. Därför är det tvärtom denna gång. När jag var på senaste ultraljud skrev jag att jag fick en lapp med kön på i ett kuvert som barnmorska ha fixat och den ha bara legat hemma fram tills idag. Jag ha tjatat på Patan att jag vill inte vänta alldeles för längre med att överraska kön för då kunde vi lika gärna vänta till födelsen. Men idag kunde vi klämma in en stund för att överraska kön med ballong med bara oss tre. Snacka om hur nervösa vi var haha. 
Vi både tro att det är en flicka. Tanke på mitt mående denna graviditeten och genomsnitt i vår familj/släkt har alla fått en flicka och en pojke. Och också skulle det vara kul med en flicka då man får en av varje men samtidigt spelar det ingen roll. Det är vårt barn vi ha skapat. 
Alltså idag smällde vi ballongen som visade färg som flög runt i lägenheten vad vi skulle få.
Lillasyster eller lillebror. 
Tanken var att Alessio skulle få sticka nålen på ballongen men han ville inte och ville stå och titta på. Så det blev jag som stack in nålen och Patan höll i ballongen. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
EN LILLEBROR <3
 
När ballongen smällde sprang Aleo iväg och skrattade bakom kameran. Han tyckte det var roligt när ballongen. Han förstår inte riktigt det med kön. Han får se när hans lillebror är ute i världen. Han vet iallafall det är en bebis i mage. 
Tänk att vi ska ha en pojke till. Så lyckliga och taggade. Men det sjukaste var ändå att vi var helt säkra på att det skulle vara en flicka pga det som jag skrev ovan. Så det blev ändå ett chock att det är en pojke. Mest Patan som blev chockad för han sa att han alltid ha rätt men man kan inte alltid ha rätt tydligen ;)
Lika glada är vi iallafall. Som vi ser fram emot att bli tvåbarnsföräldrar. Vi längta efter lillebror<3
 
RSS 2.0