JULAFTON 2020

En annorlunda julafton pga corona. Man får göra och fixa julmys det bästa av situationen. Pga corona så fira vi inte med hela Patans släkt, det blev familj för var och sig. Vi firade med Patans mamma så det var vi tre vuxna och ett barn Alessio. Vi gjorde det så julmysigt vi kunde och det fick vi till faktiskt. Tiden gick väldigt fort också. 
Först på morgonen hade vi familjemys på god julfrukost och Alessio fick öppna sin morgon julklapp av oss som tradition och han fick musse pigg duplo lego. Också fick han öppna julklappen från Morfar som var så stor att det inte var någon ide att bära med den hem till farmor. Om han blev lycklig av julklappen?! Ohja ni anar inte. Han fick en polis elmotorcykel som han bara ville använda direkt men man måste montera som han inte förstod. Vi monterade och laddade den under tiden som Aleo sov lunch, perfekt stund. Samt fixade vi oss och packade med allt det sista vi behövde med oss. När Alessio ha vaknat kan man bara fokusera att han blir färdig och åka iväg. Redo för julen stack vi till farmor innan Kalle Anka började. Till den fikade vi på lussekatter, pepparkakor och frukt. Mys. När kalle var slut åt vi julmiddag och njöt av den. Mätta och belåtna var tomten välkommen och delade ut julklappar. Alessio öppnade dörren när tomten knackade men visste inte vad han skulle göra och gick till vardagsrummet haha. Tomten kom in och började dela ut julklappar. Sonen var självklart lycklig att ta emot alla hans julklappar och var så redo att öppna upp. En bild med honom och tomten ville vi ha men rädd var han då men vi lyckades ändå men en ledsen & rädd bild. Tomten sa hejdå och skullefortsätta men då ville Aleo ge en kram och vinkade hejdå. Gulligt ändå. Uppspelt var han och öppnade alla julklappar ganska snabbt och började leka och pyssla om allt. En glad och lycklig pojke. Det var härligt att se honom nöjd. Då är vi nöjda. Avslutade julkvällen med gröt och gottis. När allt var lugnt och alla var nöjda begav vi hemåt och sov. Vår julafton kunde inte ha blivit bättre. Alla vi är nöjda. Och lillebror var kvar i magen och visade inget tecken på gång att komma ut. Tur & skönt! Höll faktiskt tummarna på att han inte skulle komma på julafton, hehe. 
Alessio är så glad och galen i alla sina nya leksaker som han har fullt upp med att leka hela tiden och inte kan göra något annat. Hela förmiddag ha det varit det. Men det är underbart och härligt att se! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0