BESÖK PÅ FÖRSKOLA

I augusti ska Alessio börja på sin förskola och det är inte långt kvar. Inskolning kommer bara jag ta då Patan måste jobba. Det ska bli spännande. Eftersom Patan inte är med på inskolning har vi båda önskat oss att få besöka förskolan och träffa Aleos fröknar och fröken som blir hans kontaktperson. Att vi får se och träffa tillsammans alliohopa, så att det känns bra med lämning och hämtning sedan till hösten. Möjligheten till det hade vi idag vid lunch. Alla vi tre gick dit och träffade fröken och fick se hans avdelning. Det var jättetrevligt och Aleo trivdes direkt. Var ivrig att gå av från vagnen och leka med sakerna och med andra barnen. Under tiden som Aleo fick leka pratade vi om hur det fungerar  med inskolning och massa information inför att börja på förskola. Mera information kommer på inskolning dagen också. Samtidigt fick vi lära känna varandra och det kändes hur bra som helst. Vi är nöjda.
Besök stunden var slut och inte alls ville vår son följa med hem, han ville stanna kvar. Han blev arg och ledsen och ville bara gå tillbaka. Så gulligt. Bra tecken på att han kommer att trivas och det känns så bra. Vi ser fram emot när han ska få gå där och få nya kompisar. Vi ser inga probelm men vi får se när dagen kommer, allt kan hända.
Både jag och Patan är nöjda med förskolan och känner att vi ha tagit en bra förskoleplats. Nöjda med fröknar också. Känslorna och tankar kring förskola var bättre än förväntat och det känns superbra.
Hela sommaren ska vi nu bara vara och njuta tillsammans!
 
(null)

(null)


RSS 2.0