ETT HALVÅR GAMMAL

Kan ni ens förstå att August har funnit hos oss i ett halvår? Alltså att för sex månader sedan kom han till världen till oss. Det är galet hur fort tiden faktiskt går. 
Hans sittande blir stabilare och stabilare. Man kan leka med honom nu, att han förstår mer hur leken går till. Som han rullar och snurra runt. Han kämpar med att hitta knepet att ta sig framåt, åla eller krypa. Så spännande att se hans vilja. Han dreglar och gnäller mer för sitt tandkött som är tänder på gång. Det bara kliar och kliar. Han ser upp till sin storebror mer för varje dag. Och nu börjar dem leka tillsammans mer, det börjar bli lättare nu. Man ser på dem att de har roligt tillsammans och det är så underbart att se. Vilken glädje och kärlek dem har till varandra. Vart än Alessio är så är August där. Han följer efter sin bror. 
Och det kommer bara blir roligare med tiden. 
Han har fortfarande sin samma rutin med nattning och morgon och dagen. Dock har han börjat äta mer mat/mellismål om dagen och minskat med amning. Han ammar på morgon och kväll och till mellis, det är ungefär 3-4 om dagen nu. Bröstet har vänjt sig och smält in bra i rutinen med amning. Han amma på morgonen vid kl 6 och vid 8 tiden får han sin frukostgröt. Därefter sover han mellan 45 min till 1,5h och sedan blir det lunch ca 11-11.30. Det blir någon klämmis eller jag fixar egen fruktpure/smoothie hemma och det blir antingen det bara också lite amning beroende på. Eftermiddag vid ca 13.30-14.00 är det samma som lunch eller bara amning. Middag kl 16 tiden får han mat eller gröt och kvällen vid nattning kl 18 tiden avslutas det med amning.
DEt är underbart med utveckling och att få se honom växa upp.
Men det är svårt att förstå att det är sex månader sedan han kom. Det känns som han föddes igår och ändå känns som han har varit med oss i 100 år. 
Dem känslorna alltså<3
Spännande att se vad som händer härnäst. Hur snabbt kommer det tar nu med allt annat utveckning. När han har börjat sitta och greppa tag på alla saker med båda händer och är mer medveten om alltning så kommer allt annat bara hända på en sekund. Det är fantastiskt!

(null)

(null)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0