NYTT KAPITEL

Som ni vet har vi sålt våran lägenhet och söker efter ett nytt boende. 
Alltså det är inte alls lätt att hitta hus eller radhus. Speciellt inte lätt när man har lite krav på hur man vill ha det. Och flera har vi tittat på och vill ha men dem har gått upp alldeles för mycket i bud att vi kände att det inte var värt det. 
En dag såg min sambo ett radhus som vi har tittat på för ett halvår sedan som har byggt färdigt och inflyttning var under våren, vi ville ha den men det var fel tillfälle då vi precis hade fått August och att vi hade lägenheten kvar som inte hade börjat med processen att sälja så vi struntade i det. Just den radhuset såg Patrik på sidan att det var till salu och det var den radhuset vi hade sett och vi blev ju intresserade direkt och bad om förhandsvisning. Som vi älskade huset när vi kom dit på visning. Alessio utan tvekan älskade huset kunde man se, inte ville han gå därifrån. Det ledde till att vi köpte den och skrev på kontrakt. Vi skrev på i måndags. 
Vi har alltså ett nytt boende. Ett radhus som är en 6:a. Fyra sovrum, ett vardagsrum som är planöppning med köket, ett allrum, två dusch & toaletter, ett eget tvättrum, klädkammare. Det finns också ett förråd. Altan med en trädgård har vi också. Det är en tvåplans hus. 
Det är ett nybyggt och vi är första ägare. Hur bra och skönt är inte det?!
Vi har inträde redan 29 juni och det är ju bara om två veckor!!! Som vi längta!!
Utflytt från lägenheten är 26 juli vilket betyder vi kan flytta lugn och ro och det är bara att flytta över. Det gör att vi kan njuta vårt semester ännu mer och inte bara är stress. 
Vi familjen är så redo att skapa en ny framtid i nya huset<3

(null)

(null)
Fram & baksidan.

(null)

(null)

(null)
Några bilder från huset.
Ni får se ner när vi har flyttat in. 
Som vi längtar efter att få flytta in i vårt nya hem, vårt hus! 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0