DAGS FÖR NYTT KAPITEL I LIVET

Det är otoligt att det kan vara så svårt att hinna med bloggen. Det är verkligen full rulle hos oss. 
Varje dag ta vi vara på tiden att umgås hela familjen och hitta på olika äventyr. Familjen kommer alltid först!
Och alltid är det någonting nytt varje dag som händer med barnen som man vill ta vara på. Dagarna och timmarna bara går. 
Vi familjen bor i en lägenhet som är en stor 3:a och vi har bott här i 6 år men nu känner vi att det är dags att lämna vår underbara lägenhet som vi har skapat en massa minne och ta ett steg framåt i livet att söka ett hus. Vi är redo för ett nytt kapitel med familjen. Alla vi fyra ska skapa ett hem tillsammans, skapa nya minne tillsammans.
Vi har länge kollat på hus men mest för inspiration skull och samla ihop vad vi vill har för ett hem. Det har gått jättelänge att till slut sa vi att vi måste sätta igång med vad vi verkligen vill och det är att flytta till hus.
Vi kontaktade vår mäklaren och förberedde allt inför försäljning. Och det är verkligen inte bara och så enkelt. Det är mycket man behöver göra till både fotografering och visning. Man ville göra ett snyggt hem med mer detaljerad. Plocka undan så mycket av onödiga saker och ha fram tydliga detaljer som lyfter rummet och även göra hemmet mjukt och mysigt. Elegant och stiligt också. Och självklart STORstäda hemmet. Sedan var det genomföra fotografering som la upp på hemsidan och genomförde visning som lockade köpare. Och vips så blev lägenheten såld. Det blev verkligt. 
Då var det dags att träffa köparen och skriva kontrakt. 
Idag är allt klart och vi flyttar ut slutet på juli. Det är på riktigt att vi kommer lämna vår superfina lägenhet som jag älskar och som vi skapade ett hem tillsammans. Wow många minne alltså. 
Men vi är så redo för något nytt!
I dagsläget har vi inte hittat något än men det kommer. Livet har sin mening och ibland får man bara gå på magkänslan. Man måste ha lite is i magen för att något ska hända. Vi kände att det är bara att köra på. Och det känns så bra även om vi inte har hittat något ännu. 
Det ska bli underbart att ge pojkarna ett nytt och större hem. 
Vi får se vad det blir. Väldigt spännande. Vi söker hus först och främst men är öppet för övrigt förutom lägenhet. Viktigst är iallafall att vi ser fram emot ett nytt hem<3
 
Bilder från vår fina nyrenoverade lägenhet som nu är redo för att lämna över till någon annan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0