FYRA MÅNADER

Kan inte ens förstå att August är fyra månader idag. 
Det känns som det var igår han kom men samtidigt känns det som att han ha varit med oss hela livet. Helt otroligt hur tiden kan gå så fort. Men som vi njuter och det är så mysigt. 
Det som har hänt nu är att han är mer delaktig med oss. Han ha börjat sitta på sin matstol och sitter med oss tillsammans, som han älska det. Han blir så lycklig när vi sätter honom i matstolen och han ser oss. Lilla gulleplutten alltså. 
Också har han börja ta grepp om sina lätta leksaker och bitringar. Han kämpar med att hitta knepet för att vända och rulla sig helt, han är halvvägs. Han har iallafall lyckas vända från rygg till magen till höger.
Det märks på August att ju äldre han blir desto mer medveten är han om allt. Han börjar bry sig mer om att visa vad han stör sig på eller inte. Visar också mer på vad han vill och inte vill. 
Han ser verkligen upp till sin storebror. Alessio underhåller verkligen sin lillebror. Som de kramas och skratta tillsammans. Det är så underbart att se. Mammahjärtat smälter! 
Dessutom får August börja med smakportioner nu. Han ha fått börja smaka lite. Det märks att han inte är så intresserad just nu. Skillnad från Alessio som fäste snabbt för mat. 
August ammas fortfarande och det får han göra så länge han vill. Så det kommer ammas samtidigt som han smaka på mat och börja med mat. Amning är August som bestämmer och inte jag. Men iallafall kommer vi sluta innan han blir ett år. Och vi ser med tiden och i Augusts takt. 
Med Alessio slutade vi amma när han var 3,5 månader och då hade han bestämt sig för att sluta. Han ville inte ha bröstmjölk mer. Han styrde det och det hade han rätt till. Då fick han ersättning istället och vid fyra månader fäste han sig vid mat. 
Det är intressant att det kan vara skillnad på barnen. Spännande att se med tiden med intresse och viljan och personlighet. 
Härligt!

(null)

(null)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0